Arbetsstolar

Den optimala arbetsstolen. Den ergonomiska stolen till det moderna kontoret såväl ”på jobbet” som hemma.
Det sägs att Aeron-stolen, vid lansering, blev världens första ergonomiska arbetsstol.

Aeron

En designikon som för alltid förändrat hur vi ser på en arbetsstol och innehar en permanent plats på MoMA. En banbrytande stol inom ergonomi, material och hållbarhet. Den första stolen utan skum och textil med en design som aldrig någon tidigare sett och upplevt.

Cosm

En revolutionerande stol, den första helautomatiska stolen från Herman Miller. Ger omedelbar komfort utan några inställningar, stolen sköter allt! (Som att köra en automatväxlad bil).

Embody

Mer än 20 doktorer och forskare inom biomekanik, syn, sjukgymnastik och ergonomi bidrog med sin expertis för att ta fram Embody. Resultatet, Embody har satt en ny standard inom viktfördelning, naturlig kroppshållning och stöttning inom sitt-ergonomi.

Lino

Lino bidrar med vetenskapligt bevisad ergonomi och många alternativ av utförande i en fin design, både på kontoret och i hemmet.

Mirra 2

Mirra2 rör sig tillsammans med användarens rörelser. När du sätter dig i en Mirra2 anpassar sig sits och rygg omedelbart efter brukaren. De logiska inställningsmöjligheterna gör att det snabbt går att finjustera stolens ergonomi utefter dina egna förutsättningar för maximal komfort och ergonomi.

sayl

Exklusiv design, genomtänkt ergonomi och prisvärdhet är något som alltid är attraktivt, Sayl levererar alla tre. Färre komponenter och material men med alla egenskaper en genomarbetad ergonomisk arbetsstol ska ha, både för kontoret och hemmet.

Setu

En unik stol som är designad att ge omedelbar komfort, oavsett om du sitter en kort stund eller lite längre pass. Vi förväntas att arbeta var som helst och överallt, då behöver vi möbler som är anpassade efter dessa förutsättningar, Setu är designad för detta uppdrag

Zeph

Zeph hittar ett lyckligt hem mellan modern estetik från mitten av seklet och den forskningsstödda ergonomin hos dagens arbetsstolar. Dess avancerade men enkla design erbjuder mer för mindre – mer komfort, färger och stil – tillverkad med färre komponenter och till ett pris som gör den till den perfekta ingången till Herman Millers prestandasäten.

Newson

By Knoll

generation

By Knoll

MillerKnoll Associate Dealer

öppet landskapsinredning

Aebetsstolar

Maximera komfort och produktivitet

Vi på Ergonomic Office erbjuder ett imponerande utbud av ergonomiska arbetsstolar som är skapade av Herman Miller. Deras sortiment inkluderar väletablerade modeller som Aeron, Cosm och Embody. Varje arbetsstol är noga utformad med fokus på ergonomi, vilket gör dem till ett praktiskt val för både traditionella arbetsplatser och hemmakontor. 

Stolarna är kända för sin sofistikerade design och pålitliga hållbarhet, vilket ger användarna en bekväm och stödjande sittupplevelse. Den innovativa konstruktionen och materialvalet möjliggör långvarig användning utan att kompromissa med komforten. 

Ergonomic Office strävar efter att möta olika behov och preferenser genom att erbjuda ett brett utbud av stilar och funktioner. Oavsett om det är Aeron-stolens klassiska design eller Cosm-stolens moderna uttryck, strävar företaget efter att tillhandahålla alternativ som passar olika arbetsmiljöer och individuella arbetsvanor. 

Vilka branscher har mest nytta av en ergonomisk arbetsstol? 

Behovet av ergonomiska arbetsstolar sträcker sig över olika industrier där anställda spenderar långa perioder vid skrivbord eller arbetsstationer. Här är några industrier där det ofta är särskilt viktigt att ha ergonomiska arbetsstolar: 

 • Kontorsmiljöer: 
  • Anställda i traditionella kontorsmiljöer tillbringar stora delar av dagen sittande vid skrivbord. Ergonomiska arbetsstolar är avgörande för att främja korrekt hållning och minska risken för belastningsskador. 
 • IT och Teknologi: 
  • Inom IT- och teknologibranschen där anställda ofta arbetar framför datorer och teknisk utrustning, är ergonomiska stolar viktiga för att stödja komfort och produktivitet. 
 • Hälsovård: 
  • Inom sjukvårdssektorn spenderar personal, inklusive läkare och sjuksköterskor, långa skift sittande vid skrivbord eller dokumentationsstationer. Ergonomiska stolar bidrar till att minimera belastning på rygg och nacke. 
 • Utbildning: 
  • Lärare och administrativ personal inom utbildningssektorn tillbringar ofta tid sittande vid skrivbord eller i möten. Ergonomiska stolar i klassrum och administrativa utrymmen stöder välbefinnande och fokus. 
 • Tillverkningsindustrin: 
  • Även i tillverkningsmiljöer där arbete ibland utförs sittande, som i kontrollrum eller administrativa delar av fabriker, kan ergonomiska stolar vara viktiga för att minska belastning och förbättra produktionsprestanda. 
 • Forskning och Laboratorier: 
  • Inom forskning och laboratoriearbete, där personal ofta arbetar vid skrivbord och analyserar data, är ergonomiska stolar nödvändiga för att skapa en bekväm arbetsmiljö. 

Det är viktigt att anpassa arbetsstolarna till specifika behov och arbetsuppgifter inom varje bransch för att optimera komfort och produktivitet för de anställda. 

Vad skall man tänka på när man köper en Arbetsstol? 

När det kommer till att välja en ergonomisk arbetsstol, är det viktigt att överväga flera faktorer för att säkerställa en bekväm och stödjande arbetsmiljö. Här är några nyckelaspekter att tänka på: 

För dem som söker möbler som går bortom det konventionella och fokuserar på ergonomiskt stöd och användbarhet, representerar Ergonomic Office arbetsstolarna en balanserad kombination av form och funktion. Genom att investera i dessa arbetsstolar får användarna inte bara tillgång till pålitlig ergonomi utan också möjligheten att skapa en arbetsmiljö som främjar välbefinnande och produktivitet.