NaughtOne

Det moderna mötesbordet är en arbetsplats. Runt det moderna mötes-/ konferensbordet sitter vi eller står. Kravet på flexibilitet är stort liksom kravet på tillgängligheten till ladd möjligheter.

OM oss

Absolute Simplicity,
Infinite Possibility

NaughtOne är ett brittiskt möbelföretag som designar och tillverkar möbler för moderna utrymmen. Vi är stolta över att samarbeta med specifikationer och återförsäljare; för att stödja kända varumärken och lokala företag över hela världen.

Vårt produktsortiment har ett bostadsutseende som stöds av robust kommersiell prestanda – designad inifrån och ut. Vi tror på bra design. Vi har ett arv inom hantverk och klädsel. Vi har en passion för människor och planeten.

Företaget grundades 2005. Affärsinriktningen var och förblir – att designa vackra enkla plagg, designade för att tåla tid, trender och slitage. Perfekt kompletterat med en service och hantverk för att erbjuda val i färg, tyg och finish. Vi vill inspirera till möjligheter och erbjuda flexibilitet och valmöjligheter för kunderna att skapa produkter unika för dem.

Vi har showrooms i London och Chicago, och våra produkter kan ses i återförsäljares showrooms över hela världen.

Verksamheten har vuxit under de senaste två decennierna. En del av Miller Knolls varumärkeskollektion, sedan 2019. Vårt personaldrivna företag sysselsätter nästan 100 personer baserade över hela Storbritannien, Europa, Asien och USA. NaughtOne har mottagit många utmärkelser och utmärkelser längs vägen, inklusive The Queens Award 2019.

NaughtOne har strävat efter att driva samtalet kring hållbarhet, i många år. För oss är det mer än våra ackrediteringar. Det handlar om att växa vår verksamhet på ett sätt som gör oss stolta.