Designad av Studio 7.5

COSM

från Herman Miller

Cosm, stolen för dig

När du sitter i Cosm glömmer du lätt att du faktiskt sitter i en stol. Dess ergonomiska design, reagerar omedelbart din kropp, dina rörelser och din hållning för att ge naturlig balans och totalt stöd. 

Environments create

STORIES

En blå cosm stol från Herman miller

Glöm gravitationen

Cosms Auto-Harmonic Tilt, Intercept-fjädring och flexibla ram arbetar tillsammans för att ge dig en känsla av viktlöshet. 

Auto harmonisk lutning

För att bidra till ett så högt ergonomiskt snitt som möjligt erbjuder Cosm omedelbart och automatiskt balanserat stöd och rörelse, individuellt anpassad efter dess användare. Med endast en justeringsfunktion, är det bara att slå sig ner, justera sitthöjden och njut! 

Intercept fjädring 

Den kontinuerliga formen på denna elastomeriska fjädring, som andas och är temperaturneutral, eliminerar gapet mellan sits och rygg och anpassar sig till varje person för att ge ett dynamiskt stöd för ryggraden.

Flexibel ram 

Den tunna men starka ramen känns nästan obefintlig och ger stöd samtidigt som den böjs att du bekvämt kan röra överkroppen. 

CSM 1496 20180215175544073 L

Anpassningsbar ergonomi

Cosm från Herman Miller kombinerar ergonomi, hållbarhet och estetik, vilket gör den idealisk för moderna arbetsmiljöer. Med många anpassningsmöjligheter och materialuttryck passar den enkelt in i olika inredningskoncept och designstilar.

Certifierade för 24-timmars bruk & 12 års garanti 

Cosm är ett resultat av Herman Millers engagemang för kvalitet. Stolen är certifierad för 24 timmar bruk, 7 dagar i veckan 

Med förtroende för sina produkter, kommer alla Herman Millers arbetsstolar med en garantitid på 12 år. Det gör den till en stol som kan möta kraven för kontinuerlig användning i både intensiva arbetsmiljöer såsom för fritidsbruk.  

En turkos cosm stol från herman miller

 

 

Komfort i rörelse

Oavsett hur du rör dig kommer Cosm att anpassa sig och ge dig den komfort du behöver. Denna stol kombinerar avancerad teknologi med en design som gör att du kan fokusera ditt arbete utan att tänka din sittställning. 

3 cosm stolar från herman miller

Hållbarhet 

Herman Miller lägger stor vikt vid hållbarhet och arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor. Cosm är designad med detta i åtanke och representerar företagets engagemang för miljövänliga produkter. 

En svart Cosm stol från herman miller

Anpassningsbar

Cosm kan anpassas efter just dina specifika behov. Tillgänglig i hög-, mellan- och lågryggsalternativ, tre distinkta stilar på armstöd och välj bland en bred nyans kulörer på ram och nät. Eller varför inte en monokrom nyans,Dipped– in – colour. Cosm är där prestanda möter skönhet. 

Vid frågor, offerförfrågan, begäran om certifikat, filer eller för att boka in ett besök, vänligen kontakta oss.

Vid frågor, offerförfrågan, begäran om certifikat, filer eller för att boka in ett besök, vänligen kontakta oss.

it prd ovw cosm chairs 07