Loungemöbler

Herman Miller har under senare år lagt ett större fokus på loungemöbler. Soffor, fåtöljer, dagbäddar och bord. Produkter som skapar dessa så viktiga ytor mellan den traditionella arbetsplatsen och mötesrummet. Miljöer för spontana möten, diskussioner och levande miljöer som attraherar medarbetarna till att hänga på kontoret, att umgås i, att jobba i och miljöer att trivas och leva i.

Public Office Landscape

Living Office hjälper människor att anpassa sina metoder, verktyg och arbetsplatser för att uttrycka och möjliggöra gemensam karaktär och syfte. Den är baserad på det som är grundläggande för alla och utvecklas kontinuerligt som svar på förändringar. Det är en mer naturlig och önskvärd arbetsplats som främjar större anslutning, kreativitet, produktivitet och, slutligen, större välstånd för alla.

Tuxedo Sofas

Denna tresitsiga soffa från BassamFellows visar upp en snyggt skräddarsydd sittyta och rygg som kantas ut över smala stålben. Eleganta och noggrant genomtänkta, förankrar den en yta utan att överväldiga den. Sittmöbeln, som kan kombineras med andra designelement i Tuxedo-serien, finns med eller utan armstöd och erbjuder olika finishalternativ.

Striad

Med sin distinkta närvaro, eleganta och konturerade form samt premiumkomfort moderniserar Striad Lounge Chair och Ottoman konceptet av en lounge chair. Inspirerade av konstruktionen av en skidstövel designade Markus Jehs och Jürgen Laub Striad i lager. Den styva yttre skalet ger stabilitet och stöd medan ett mjukare inre skal erbjuder flexibilitet för att välkomna kroppen.

Crosshatch

Genom att använda ett minimum av material på ett maximalt uppfinningsrikt sätt använder Crosshatch Chair och Ottoman både handarbete och teknologi för att uppnå lockande raffinerade resultat. Designad av EOOS, det baserade studion i Wien, är Crosshatch lätt och transparent, extremt lätt att dra fram för en pratstund vid skrivbordet eller, när den kombineras med Ottoman, för avslappning runt ett cocktailbord.

Wireframe Sofa

Visuellt talar om mjukhet och volym innesluten i en formell ram, exemplifierar Wireframe Sofa Group ett återkommande tema för formgivarna Sam Hecht och Kim Colin: kontrasterande spänning. Designens yttre struktur är formad av stålwire. Inom ramen finns konturerade kuddar som får extra komfort från en fjäderteknologi som först utvecklades av Herman Miller för sjukvårdsindustrin.

Swoop Lounge Furniture

Goetz Sofa

Mark Goetz vänder upp och ner på den traditionella soffdesignen genom att svepa tjocka dynor i en slående formad träskal, skapande både en strukturell ram och en dramatisk profil. Bekväm och vacker från alla vinklar erbjuder soffan ett brett utbud av alternativ för att kombinera faner, klädsel och accentmaterial för att möjliggöra att den mångsidiga designen passar perfekt i olika miljöer.

Capelli Stool

Förbluffande enkel och unikt skulptural, de böljande formade fanér-fingrarna på denna pall av Carol Catalano låser samman utan en enda fästanordning. Resultatet är en genialisk, robust och elegant sittplats eller sidobord som är lika rolig som vacker.

En modern möbelikon

Barcelona

By Knoll

Wassily

By Knoll

Womb

By Knoll

Bertoia

Diamond

By Knoll

bertoia

Bird

By Knoll

Platner

By Knoll

KN01

By Knoll

Pilot

By Knoll

Florence

By Knoll

Klismos

By Knoll

MillerKnoll Associate Dealer