Mötesbord

Det moderna mötesbordet är en arbetsplats. Runt det moderna mötes-/ konferensbordet sitter vi eller står. Kravet på flexibilitet är stort liksom kravet på tillgängligheten till ladd möjligheter.

Civik

Civic är en omfattande bordskollektion som lämpar sig för både arbete och hem. Det inkluderar mötesbord, konferensbord, cafébord, loungebord, samarbetsbord och sidobord, som alla erbjuder ett urval av former, färger, material och ytbehandlingar.

Memo

En kostnadseffektiv enkel bordlösning som stöttar funktionaliteten utan att vara allt för komplext. En bit ingengörskonst när vi kommer till montage och förändring över tiden.

agl

bordsystem

Ett tidlöst elegant bordssystem för miljöer med högt ställda krav på detaljer och genomförande. Stort fokus på den eleganta skivan. Kommer i många olika storlekar och material/ färger.

Layout Studio

Ett flexibelt konferensbordssystem användbart i alla mötesrumssammanhang. Byggbart och med eller utan lösningar för el/ data uppkopplingar. Kommer med flera olika benlösningar.

Everywhere

Precis som namnet säger. Ett bord för alla tillfällen. Byggbart, fällbart och i olika höjder. Med eller utan teknik. ”Nästan” allt är möjligt. Det perfekta bordet för den flexibla mötes- och utbildningsmiljön.

Abak
Environments

Med ett rent, skarpt utseende och målmedveten visuell elegans har AbakEnvironments stött företag i arbetsmiljöer i världsklass sedan 2004.

grass-

hopper

By Knoll

Saarinen

By Knoll

1966

By Knoll

Antenna

By Knoll

MillerKnoll Associate Dealer

14095_l

Mer om Mötesbord

Förstärk miljön med
rätt mötesbord

I dagens affärsvärld, där varje detalj spelar en roll i framgångens väv, är valet av mötesbord mer än bara ett praktiskt beslut. Hos Ergonomic Office förstår vi detta och erbjuder ett brett utbud av mötesbord som kombinerar funktionalitet med stil för att främja produktiva och inspirerande mötesmiljöer. Våra bord är designade för att möta de unika behoven hos varje arbetsplats, från små samlingsrum till stora konferenssalar.

Vad ska man tänka på när man väljer mötesbord?

Att välja rätt mötesbord för er arbetsplats kräver noggrann övervägning av flera faktorer. Storlek och form är fundamentala; bordet måste passa bekvämt in i ert mötesrum utan att kännas trångt, samtidigt som det tillåter alla deltagare att se och höra varandra tydligt. Materialval påverkar inte bara bordets hållbarhet och utseende utan också arbetsmiljön det skapar. På Ergonomic Office erbjuder vi mötesbord i olika material som trä, glas och metall, för att matcha er inredningsstil och funktionalitetsbehov. Funktioner som inbyggd teknik för strömförsörjning och dataanslutningar kan vara avgörande för att underlätta effektiva presentationer och videokonferenser. Att överväga dessa aspekter säkerställer att ni väljer ett mötesbord som inte bara uppfyller era estetiska önskemål utan också era praktiska behov.

Hur Eronomic Offices mötesbord kan transformera dina affärsmöten 

Ergonomic Office är dedikerade till att förse din arbetsplats med mötesbord som inte bara möter dagens behov utan också framtida utmaningar. Våra bord är utformade med tanke på mångsidighet och innovation, vilket möjliggör en transformation av dina affärsmöten. Med funktioner som anpassningsbar storlek och form, integrerad teknik för smidiga presentationer och videokonferenser, samt hållbara material som tål daglig användning, sätter våra mötesbord en ny standard för möteseffektivitet. Dessa bord främjar en kultur av samarbete genom att underlätta tillgång och interaktion mellan alla mötesdeltagare. Genom att välja Ergonomic Office, investerar ni i en lösning som förbättrar produktiviteten, uppmuntrar kreativitet och speglar ert företags värderingar och ambitioner.

Upptäck vårt utbud av mötesbord hos Eronomic Office

Är du redo att ta dina affärsmöten till nästa nivå? Utforska Eronomic Offices omfattande utbud av mötesbord som kombinerar stil, funktion och innovation. Kontakta oss idag för att hitta det perfekta mötesbordet som uppfyller era behov och förvandla era mötesrum till platser för inspiration och effektivitet. Välkommen att skapa framtidens mötesrum med oss.