Våra möbler

Herman Miller representerar det bästa av möbler för det moderna kontoret, såväl det nya aktivitetsbaserade kontoret som det mera traditionella. Produkter att leva med.

MillerKnoll Associate Dealer

I världsklass

Mer om vårt utbud från -
Herman Miller

Herman Miller representerar det bästa av möbler för det moderna kontoret, såväl det nya aktivitetsbaserade kontoret som det mera traditionella. 

Herman Miller representeras av Ergonomic Office EO AB på den svenska marknaden. Vi marknadsför och säljer ett av det bredaste och mest kända sortimenten av arbetsstolar, arbetsplatser, konferensstolar, utbildningsstolar och bord.

Herman Miller har en mer än hundraårig historia som möbelproducent med huvudsäte i Michigan, USA och med produktion för europamarknaden i England.

Dessutom har vi ett brett sortiment miljömöbler för loungen, entrén och de viktiga ytorna där de spontana mötena oftast sker och där vi i vardagen möter kunder och kollegor.

Produkter att leva med. Hållbara och certifierade produkter för att kunna bidra till ett bolag/ organisations långsiktiga möbelval. 12 års garanti som en basstandard. Samtliga sittmöbler via avropa.se