Rätt produkter till rätt miljö

A Herman Miller Partner

Stapelbara stolar

Många av de utbildnings- och sidostolar Herman Miller presenterar i sittmöbelkollektionen svarar också upp mot flexibiliteten när vi pratar användning och hantering.

Stapelbarheten direkt på golvet eller i olika vagnar för enkel hantering är viktigt. Liksom möjligheten att hänga upp stolar på bordet vid lokalvård, handtag för lyft och tex färgkodning för att stärka det visuella intrycket.

Caper stolar

Caper

Den optimala utbildningsstolen för såväl de riktigt tuffa miljöerna i Universitets och Högskolevärlden som företagets utbildningsmiljöer. Stapelbar, upphängningsbar, med hjul eller glidknapp. 12 färger och som alltid 12 års garanti. Finns med skrivskiva i armstödet samt med ett högt sittande.

Sayl stol

Sayl

Färre delar, mindre material och fortfarande allt en stol ska vara. På fyra ben med glid eller hjul blir den ett perfekt komplement till arbetsstolen Sayl eller som solospelare i utbildnings och mötessammanhang.

Keyn svart stol

Keyn

En stol designad att röra sig med dig. Så många möjligheter i ett sittelement och på många olika underreden för många olika miljöer. Där elegansen och enkelheten står i centrum.

Flera arbetsstolar på ett kontor

Alla sittmöbler

  Kundservice  Press   Karriär