Rätt produkter till rätt miljö

A Herman Miller Partner

Mötesbord

Det moderna mötesbordet är en arbetsplats. Runt det moderna mötes-/ konferensbordet sitter vi eller står. Kravet på flexibilitet är stort liksom kravet på tillgängligheten till ladd möjligheter. Material och ytor för att hitta bästa balansen till miljön i övrigt. Byggbart från det minsta till det största.

Memo table

Memo

En kostnadseffektiv enkel bordlösning som stöttar funktionaliteten utan att vara allt för komplext. En bit ingengörskonst när vi kommer till montage och förändring över tiden.

AGL Bordssystem

AGL Bordssystem

Ett tidlöst elegant bordssystem för miljöer med högt ställda krav på detaljer och genomförande. Stort fokus på den eleganta skivan. Kommer i många olika storlekar och material/ färger.

Layout Studio table

Layout Studio

Ett flexibelt konferensbordssystem användbart i alla mötesrumssammanhang. Byggbart och med eller utan lösningar för el/ data uppkopplingar. Kommer med flera olika benlösningar.

Everywhere bord.

Everywhere

Precis som namnet säger. Ett bord för alla tillfällen. Byggbart, fällbart och i olika höjder. Med eller utan teknik. ”Nästan” allt är möjligt. Det perfekta bordet för den flexibla mötes- och utbildningsmiljön.

  Kundservice  Press   Karriär