Rätt produkter till rätt miljö

A Herman Miller Partner

Höga stolar / Stools

Herman Miller Stool

Cosm Stool

Sitt i Cosm och du kanske glömmer att du alls sitter i en stol. Sofistikerad ergonomi som genast svarar upp och ger just dig bästa tänkbara sittupplevelse. Läcker i form och färg – En stol för framtiden redan idag. Eller den aktivitetsbaserade arbetsstolen.

Herman Miller Stool

Aeron Stool

En designikon som för alltid förändrat hur vi ser på en arbetsstol och innehar en permanent plats på MoMA. En banbrytande stol inom ergonomi, material och hållbarhet. Den första stolen utan skum och textil med en design som aldrig någon tidigare sett och upplevt.

Herman Miller Stool

Mirra 2 Stool

Mirra2 rör sig tillsammans med användarens rörelser. När du sätter dig i en Mirra2 anpassar sig sits och rygg omedelbart efter brukaren. De logiska inställningsmöjligheterna gör att det snabbt går att finjustera stolens ergonomi utefter dina egna förutsättningar för maximal komfort och ergonomi.

Herman Miller Stool

Sayl Stool

Exklusiv design, genomtänkt ergonomi och prisvärdhet är något som alltid är attraktivt, Sayl levererar alla tre. Färre komponenter och material men med alla egenskaper en genomarbetad ergonomisk arbetsstol ska ha, både för kontoret och hemmet.

Herman Miller Stool

Setu Stool

En unik stol som är designad att ge omedelbar komfort, oavsett om du sitter en kort stund eller lite längre pass. Vi förväntas att arbeta var som helst och överallt, då behöver vi möbler som är anpassade efter dessa förutsättningar, Setu är designad för detta uppdrag.

Herman Miller Stool

Caper Stool

Den optimala utbildningsstolen för såväl de riktigt tuffa miljöerna i Universitets och Högskolevärlden som företagets utbildningsmiljöer. Stapelbar, upphängningsbar, med hjul eller glidknapp. 12 färger och som alltid 12 års garanti. Finns med skrivskiva i armstödet samt med ett högt sittande.

Flera arbetsstolar på ett kontor

Alla sittmöbler

Samtliga Heman Millers arbetsstolar jämte Setu och Caper finns som stools och fungerar med bordhöjder från 800 – 1100 mm. Fråga oss om råd här. Setu Stool ett givet gott alternativ i många projektrum eller vid många projektbord.

  Kundservice  Press   Karriär