Rätt produkter till rätt miljö

A Herman Miller Partner

Konferensstolar

Idag lägger vi extra mycket krut på de stolar vi använder i konferens- och utbildningsmiljöer. Miljöer som också används lika ofta som arbetsplatser som rena mötesplatser. Alltid med ergonomin i fokus.

Setu stolar

Setu

Setu design Studio 7.5, Berlin. Omedelbar comfort för alla och överallt. En konferensstol där vi är väldigt nära den kompletta arbetsstolen. För den flexibla arbetsplatsen eller för det effektiva mötet där stolen följer människan och hur vi jobbar och rör oss över dagen.

Keyn svart stol

Keyn

En stol designad att röra sig med dig. Så många möjligheter i ett sittelement och på många olika underreden för många olika miljöer. Där elegansen och enkelheten står i centrum.

Sayl stol

Sayl stolar

Färre delar, mindre material och fortfarande allt en stol ska vara. På fyra ben med glid eller hjul blir den ett perfekt komplement till arbetsstolen Sayl eller som solospelare i utbildnings och mötessammanhang.

Röd stol

Cosm

Sitt i Cosm och du kanske glömmer att du alls sitter i en stol. Sofistikerad ergonomi som genast svarar upp och ger just dig bästa tänkbara sittupplevelse. Läcker i form och färg – En stol för framtiden redan idag. Eller den aktivitetsbaserade arbetsstolen.

Färgglada stolars

Alla sittmöbler

  Kundservice  Press   Karriär