Rätt produkter till rätt miljö

A Herman Miller Partner

Arbetsstolar

Ergonomiska arbetsstolar – en grundbult i vår verksamhet. Arbetsstolar för det levande kontoret och med människan i fokus. Herman Miller lägger stora resurser på produktutveckling och forskning för att kunna tillföra den optimala arbetsstolen, den ergonomiska arbetsstolen till det moderna kontoret såväl ”på jobbet” som hemma.

Det brukar sägas att när Herman Miller 1994 lanserade Aeron-stolen blev den också världens första ergonomiska arbetsstol. Banbrytande i såväl material som funktion. Idag en världskändis.

Aeron stol

Aeron

En designikon som för alltid förändrat hur vi ser på en arbetsstol och innehar en permanent plats på MoMA. En banbrytande stol inom ergonomi, material och hållbarhet. Den första stolen utan skum och textil med en design som aldrig någon tidigare sett och upplevt.

Cosm stol

Cosm

En revolutionerande stol, den första helautomatiska stolen från Herman Miller. Ger omedelbar komfort utan några inställningar, stolen sköter allt! (Som att köra en automatväxlad bil).

Embody stol

Embody

Mer än 20 doktorer och forskare inom biomekanik, syn, sjukgymnastik och ergonomi bidrog med sin expertis för att ta fram Embody. Resultatet, Embody har satt en ny standard inom viktfördelning, naturlig kroppshållning och stöttning inom sitt-ergonomi.

Lino stol

Lino

Lino bidrar med vetenskapligt bevisad ergonomi och många alternativ av utförande i en fin design, både på kontoret och i hemmet.

Mirra stol

Mirra 2

Mirra2 rör sig tillsammans med användarens rörelser. När du sätter dig i en Mirra2 anpassar sig sits och rygg omedelbart efter brukaren. De logiska inställningsmöjligheterna gör att det snabbt går att finjustera stolens ergonomi utefter dina egna förutsättningar för maximal komfort och ergonomi.

Sayl stol

Sayl

Exklusiv design, genomtänkt ergonomi och prisvärdhet är något som alltid är attraktivt, Sayl levererar alla tre. Färre komponenter och material men med alla egenskaper en genomarbetad ergonomisk arbetsstol ska ha, både för kontoret och hemmet.

Setu stolar

Setu

En unik stol som är designad att ge omedelbar komfort, oavsett om du sitter en kort stund eller lite längre pass. Vi förväntas att arbeta var som helst och överallt, då behöver vi möbler som är anpassade efter dessa förutsättningar, Setu är designad för detta uppdrag.

Celle arbetsstol med grön design.

Celle

En pålitlig stol som är designad för högt användande även i de mest krävande miljöerna.

Flera arbetsstolar på ett kontor

Alla sittmöbler

  Kundservice  Press   Karriär